Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

събота, 25 май 2024 г.
събота, 25 май 2024 г.

Политика за поверителност (GDPR)

 

Обща информация

От 25 май 2018 г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Защита на личните данни

В политиката ни за поверителност ще научите как ние събираме, обработваме и съхраняваме вашите лични данни в съответствие с правните изисквания.

Основание спрямо правните изисквания

Нашата политика за личните данни е подготвена спрямо Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове и Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 (GDPR). В нея са обяснени правила, по които сайтът www.gustosport.bg събира, обработва и съхранява лични данни на своите потребители и партньори.

Предприети са всички необходими мерки за защитата на лични данни срещу незакономерно използване. Сайтът www.gustosport.bg 

спазва изискванията в регламент GDPR.

Събиране на личните данни

Събирането на лични данни се осъществява при кореспонденция по имейл, като използването на данните следва легитимни цели. Личните данни, които ни предоставяте са име, електронен адрес и по ваше желание телефон и др.

Предоставянето на лични данни в публичен коментар на нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg  е по ваше желание и без наше искане.

Всеки път, когато посещавате www.gustosport.bg 

или  нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg, ние автоматично събираме следните данни:

- технически данни

Това може да включва IP адрес, тип и версия на браузъра, операционна система, тип устройство, марка на мобилно устройство и др. Тези данни могат да бъдат събирани и обработвани от наше име и от „бисквитки“ на трети лица.

- данни за вашите посещения

Информацията включва  продължителност на посещението на определена страница, информация, която сте търсили в уебсайта, среден брой на статиите, разглеждани на уебсайта.

- обработка на личните данни 

Обработката се извършва законосъобразно и прозрачно. Всеки потребител на уебсайта дава своето доброволно съгласие за използване на личните му данни при изпращане на запитване за услуга или при изпращане на информационни съобщения на електронната ни поща: editor@gustomedia.bg

Защитата на личните данни се осъществява чрез: SSL сертификат за сайта и чрез криптиране на данните локално при нас.

Данните се пазят за срок до 3 години.

Права на потребителите:

Всеки потребител може да изиска в подходящ електронен вид, всички данни, събрани за него на имейл: editor@gustomedia.bg

Ние се ангажираме да ги представим в срок до 30 дни.

Всеки потребител може да изиска коригиране или изтриване на данните, събрани за него, като се свърже с нас на имейл: editor@gustomedia.bg.

 

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Ню Йорк Рейнджърс Ню Йорк Рейнджърс  title= 03:10 Ню Йорк Рейнджърс Флорида Пантърс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3422.png
Минесота Тимбъруулвс Минесота Тимбъруулвс  title= 03:40 Минесота Тимбъруулвс Далас Маверикс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Осасуна Осасуна  title= 15:00 Осасуна Виляреал https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Швеция (хокей) Швеция (хокей)  title= 15:20 Швеция (хокей) Чехия (хокей) https://winner.bg/statics/uploads/tv/93.png
Манчестър Сити Манчестър Сити  title= 17:00 Манчестър Сити Манчестър Юнайтед https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Реал Сосиедад Реал Сосиедад  title= 17:15 Реал Сосиедад Атлетико Мадрид https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
БК Рилски спортист БК Рилски спортист  title= 19:00 БК Рилски спортист БК Балкан https://winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Ювентус Ювентус  title= 19:00 Ювентус Монца https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Канада (хокей) Канада (хокей)  title= 19:20 Канада (хокей) Швейцария (хокей) https://winner.bg/statics/uploads/tv/93.png
Райо Валекано Райо Валекано  title= 19:30 Райо Валекано Атлетик Билбао https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Хебър Хебър  title= 20:30 Хебър Етър https://winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Локомотив София Локомотив София  title= 20:30 Локомотив София Пирин Благоевград https://winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Ботев Враца Ботев Враца  title= 20:30 Ботев Враца Берое https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Кайзерслаутерн Кайзерслаутерн  title= 21:00 Кайзерслаутерн Байер Леверкузен https://winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Милан Милан  title= 21:45 Милан Салернитана https://winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Олимпик Лион Олимпик Лион  title= 22:00 Олимпик Лион ПСЖ https://winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Реал Мадрид Реал Мадрид  title= 22:00 Реал Мадрид Реал Бетис https://winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png