Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

сряда, 1 февруари 2023 г.
сряда, 1 февруари 2023 г.

Политика за поверителност (GDPR)

 

Обща информация

От 25 май 2018 г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Защита на личните данни

В политиката ни за поверителност ще научите как ние събираме, обработваме и съхраняваме вашите лични данни в съответствие с правните изисквания.

Основание спрямо правните изисквания

Нашата политика за личните данни е подготвена спрямо Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове и Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 (GDPR). В нея са обяснени правила, по които сайтът www.gustosport.bg събира, обработва и съхранява лични данни на своите потребители и партньори.

Предприети са всички необходими мерки за защитата на лични данни срещу незакономерно използване. Сайтът www.gustosport.bg 

спазва изискванията в регламент GDPR.

Събиране на личните данни

Събирането на лични данни се осъществява при кореспонденция по имейл, като използването на данните следва легитимни цели. Личните данни, които ни предоставяте са име, електронен адрес и по ваше желание телефон и др.

Предоставянето на лични данни в публичен коментар на нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg  е по ваше желание и без наше искане.

Всеки път, когато посещавате www.gustosport.bg 

или  нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg, ние автоматично събираме следните данни:

- технически данни

Това може да включва IP адрес, тип и версия на браузъра, операционна система, тип устройство, марка на мобилно устройство и др. Тези данни могат да бъдат събирани и обработвани от наше име и от „бисквитки“ на трети лица.

- данни за вашите посещения

Информацията включва  продължителност на посещението на определена страница, информация, която сте търсили в уебсайта, среден брой на статиите, разглеждани на уебсайта.

- обработка на личните данни 

Обработката се извършва законосъобразно и прозрачно. Всеки потребител на уебсайта дава своето доброволно съгласие за използване на личните му данни при изпращане на запитване за услуга или при изпращане на информационни съобщения на електронната ни поща: editor@gustomedia.bg

Защитата на личните данни се осъществява чрез: SSL сертификат за сайта и чрез криптиране на данните локално при нас.

Данните се пазят за срок до 3 години.

Права на потребителите:

Всеки потребител може да изиска в подходящ електронен вид, всички данни, събрани за него на имейл: editor@gustomedia.bg

Ние се ангажираме да ги представим в срок до 30 дни.

Всеки потребител може да изиска коригиране или изтриване на данните, събрани за него, като се свърже с нас на имейл: editor@gustomedia.bg.

 

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Каролина Хърикейнс Каролина Хърикейнс  title= 02:10 Каролина Хърикейнс Лос Анджелис Кингс https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
РБ Лайпциг РБ Лайпциг  title= 19:00 РБ Лайпциг Хофенхайм https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Фиорентина Фиорентина  title= 19:00 Фиорентина Торино https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Анадолу Ефес Анадолу Ефес  title= 19:30 Анадолу Ефес БК Жалгирис Каунас https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3422.png
Нант Нант  title= 20:00 Нант Олимпик Марсилия https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Лил Лил  title= 20:00 Лил Клермон https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Маритимо Маритимо  title= 21:00 Маритимо Порто https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/93.png
Майнц 05 Майнц 05  title= 21:45 Майнц 05 Байерн Мюнхен https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Реал Мадрид Балонсесто Реал Мадрид Балонсесто  title= 21:45 Реал Мадрид Балонсесто БК Панатинайкос https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3422.png
Монпелие Монпелие  title= 22:00 Монпелие ПСЖ https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Манчестър Юнайтед Манчестър Юнайтед  title= 22:00 Манчестър Юнайтед Нотингам Форест https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Ланс Ланс  title= 22:00 Ланс Ница https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Рома Рома  title= 22:00 Рома Кремонезе https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Реал Бетис Реал Бетис  title= 22:00 Реал Бетис Барселона https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Спортинг Лисабон Спортинг Лисабон  title= 23:15 Спортинг Лисабон Спортинг Брага https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/93.png